Imagination holder farten på Debian MIPS-tilpasninger

27. marts 2015

I oktober 2014 donerede Imagination Technologies flere MIPS-baserede maskiner til Debian-udvikling; herunder de betydeligt hurtigere Loongson 3A- (mipsel) og Cavium Octeon II-servere (mips). De helt nye maskiner består blandt andre af tre Loongson LS3A-RS780E-udviklingskort, en Lemote 3A ITX- og tre EdgeRouter Pro 8-tilpasningsmaskiner.

Debians distributerede buildklynge kræver høj ydeevne og høj pålidelighed af de anvendte maskiner, forklarer Aurelien Jarno, vedligeholder af Debians MIPS-tilpasninger. Vi er overbeviste om, at disse maskiner vil hjælpe os med at opbygge og vedligeholde Debians MIPS-tilpasninger i løbet af de næste udgivelsescyklusser.

Debians MIPS-tilpasninger er også gjort mulige takket være donationer fra hostingleverandøren AQL, Eatons fjernbetjente ePDU og mange andre individuelle medlemmer af Debians fællesskab.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Om Eaton

Eaton (NYSE: ETN) er globalt teknologisk toneangivende inden for løsninger til håndtering af energi, som får elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi til at arbejde mere effektivt, pålideligt, sikkert og bæredygtigt. Eaton har længe samarbejdet med Debian, og længe leveret elektriske løsninger. Eaton er registreret som en af Debians partnere; besøg http://www.eaton.com.

Om AQL

AQL, med hjemsted i Leeds i Storbritannien, har længe været tjenesteydelsesleverandør af sms-beskeder, besked-hubs og engrossalg af stemme- og fax-tjenster i Storbritannien. AQL-netværket er i stand til at levere PSTN-telefonnumre i Storbritannien og har direkte forbindelser til Storbritanniens leverandører af mobile netværk. AQL blev nyligt introduceret til Debian af Imagination; besøg http://www.aql.com.

Om Imagination Technologies

Imagination Technologies Group plc (LSE: IMG) er en britisk virksomhed inden for forskning og udvikling samt licensering af halvlederteknologi. Imagination købte MIPS Technologies for nogle få år siden og blev dermed førende inden for embedded MIPS-mikroprocessorer. Imagination har etableret et samarbejde med Debian om muliggørelse af embedded processorsoftware; besøg http://imgtec.com.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org>.