Debian-projektet sørger over tabet af Kristoffer H. Rose

27. september 2016

Debian-projektet fandt for nylig ud af, at det har mistet et medlem af sit fællesskab. Kristoffer H. Rose døde den 17. september efter en intens, men kort kamp mod myelofibrose.

Kristoffer var bidragyder til Debian siden projektets tidligste dage, og opstrømsforfatter af flere pakker, som stadig er i Debians arkiv, så som LaTeX-pakken Xy-pic og FlexML. Da han vendte tilbage til projektet efter flere års fravær, havde mange af os fornøjelsen af at møde ham under DebConf15 i Heidelberg.

Debian-projektet ærer hans gode arbejde og store dedikation til Debian og fri software. Kristoffers brede tekniske viden og hans evne til at dele den viden, vil ikke blive glemt, og hans arbejdes høje kvalitet vil fortsat være en inspiration for andre.

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af fri software-udviklere som frivilligt bidrager med tid og kræfter, til at fremstille det helt frie styresystem Debian GNU/Linux.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org>.