Nou servidor security.debian.org després de l'incendi de Twente

22 de novembre de 2002

L'equip de Debian ha reinstal·lat security.debian.org a la màquina klecker, que està allotjada en XS4ALL als Països Baixos. Sentim haver trigat gairebé dos dies en ressuscitar aquest important servei, però estem contens de que només ens ha costat dos dies. Gràcies a James Troup, que ha fet la major part del treball. L'arxiu actual de security.debian.org va ser extret d'una rèplica i verificat un parell de vegades abans de penjar-lo a la nova màquina un altra vegada.

Al voltant de les 08:00 CET del 20 de novembre, el Centre d'Operacions de la Xarxa (NOC) de la Universitat de Twente es va incendiar. L'edifici va cremar completament. Els bombers van abandonar tota esperança de protegir l'àrea de servidors. Entre d'altres coses, el NOC allotjava la satie.debian.org, que contenia l'arxiu de seguretat de la distribució Debian.

Esperem enviar els pròxims avisos de seguretat el dilluns, ja que tots els paquets que estaven preparats per llançar-se el dimecres s'han perdut i necessiten ser reconstruïts.

Sentim les molèsties ocasionades.