Νέος εξυπηρετητής security.debian.org λόγω πυρκαγιάς στο Twente

22 Νοεμβρίου 2002

Η ομάδα του Debian επανεγκατέστησε το security.debian.org στο μηχάνημα klecker, το οποίο βρίσκετε στο XS4ALL στην Ολλανδία. Ζητούμε την κατανόηση σας για τις δύο ημέρες που χρειάστηκε η μεταφορά αυτής της πολύ σημαντικής υπηρεσίας και ταυτόχρονα είμαστε ευχαριστημένοι που διήρκεσε μόνον δυο ημέρες. Ευχαριστίες στον James Troup ο οποίος έκανε και την περισσότερη εργασία. Τα αρχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο security.debian.org τραβήχτηκαν απο καθεπτρισμό και τους έγινε διπλός έλεγχος προτού βγουν στην κυκλοφορία.

Κατα τις 08:00 CET στις 20 του μηνός, στο NOC του Πανεπιστήμιoυ Twente ξέσπασε πυρκαγιά. Το συγκεκριμένο κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η υπηρεσία πυροσβεστικής δεν ήταν δυνατόν να προστατέψει τον χώρο στον οποίο βρισκόταν ο εξυπηρετητής. Στον ίδιο χώρο βρίσκονταν επίσης το satie.debian.org στο οποίο περιέχονταν η αρχειοθήκη ασφαλείας για τη διανομή μας.

Οι επόμενες προειδοποιήσεις ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν την Δευτέρα μιας και όλα τα πακέτα που είχαν προετοιμαστεί για κυκλοφορία την Τετάρτη χάθηκαν και πρέπει να ετοιμαστούν απο την αρχή.

Ζητούμε συγνώμη για την ενόχληση.