El Projecte Debian a diversos esdeveniments d'Europa

24 de febrer de 2003

Durant els següents dies tindran lloc diverses exposicions i conferències que tracten sobre Programari Lliure i GNU/Linux. S'ha invitat a participar al projecte Debian i us en volem informar.

1 de març: LinuxForum 2003, Copenague, Dinamarca

El projecte Debian tindrà un estand i mostrarà la distribució Debian a la gent interessada. Peter Makholm i Rune Broberg s'encuidaran d'organitzar-ho.

Dies 1 i 2 de març: 1st Wilhelmshavener Linux Information Days, Wilhelmshaven, Alemanya

L'Alexander Wirt donarà una conferència sobre els avantatges d'usar Debian GNU/Linux. Algunes de les xerrades seran oferides digitalment a través d'Internet amb la 5a Chemnitzer Linux-Tag.

Dies 1 i 2 de març: 5th Chemnitzer Linux-Tag, Chemnitz, Alemanya

El projecte Debian mantindrà un estand del que s'encarregaran Michael Bramer, Andreas Tille i Andreas Müller. En Michael Bramer també donarà una sessió de treball sobre la gestió de paquets Debian i una xerrada sobre el Projecte de Traducció de les Descripcions de Debian (DDTP). Addicionalment, l'Andreas Tille ens farà una presentació sobre Debian-Med.

Convidem a tota la gent interessada en aquesta àrea a que assisteixi a aquestes conferències, es trobin amb desenvolupadors i usuaris de Debian, canviïn firmes digitals GnuPG, discuteixin diversos temes sobre Debian i el Programari Lliure, així com tanmateix participin a la nostra vibrant comunitat.