A Debian projekt részvétele európai eseményeken

2003. február 24.

Számos szabad szoftverrel és GNU/Linuxszal kapcsolatos kiállítás és konferencia fog zajlani az elkövetkező néhány napban. A Debian projektnek felkínálták a részvétel lehetőségét ezeken az eseményeken, amelyeket az alábbiakban szeretnénk ismertetni.

Március 1.: LinuxForum 2003, Koppenhága, Dánia

A Debian projekt egy standot fog üzemeltetni, és be fogja mutatni a Debian disztribúciót az érdeklődőknek. Peter Makholm és Rune Broberg fog közreműködni.

Március 1-2.: Első Wilhelmshaveni Linux Információs Napok, Wilhelmshaven, Németország

Alexander Wirt tart előadást a Debian GNU/Linux használatának előnyeiről. Lesznek interneten közvetített közös előadások az Ötödik Chemnitzi Linux-nappal.

Március 1-2.: Ötödik Chemnitzi Linux-nap, Chemnitz, Németország

A Debian projekt standját Michael Bramer, Andreas Tille és Andreas Müller üzemelteti. Michael Bramer bemutatja a Debian csomagkezelését, és előadást tart a Debian csomagleírásainak fordítási munkálatairól. Továbbá Andreas Tille bemutatja a Debian-Medet.

Mindenkit, akit érdekel a terület, várunk a konferenciákra, találkozni a Debian fejlesztőivel, GnuPg-ujjlenyomatokat cserélni, különböző témákat megvitatni a Debianról és a szabad szoftverről, és részt venni közösségünkben.