Debianprojektet vid flera evenemang i Europa

24 februari 2003

En mässor och konferenser om fri programvara och GNU/Linux kommer att äga rum under de kommande dagarna. Debianprojektet har erbjudits att delta i dem och vi vill även ta tillfället i akt och berätta för er om dem.

1 mars: LinuxForum 2003, Köpenhamn, Danmark

Debianprojektet kommer ha en monter och demonstrera Debiandistributionen för intresserade. Peter Makholm och Rune Broberg kommer bemanna den.

1-2 mars: 1:a Linuxinformationsdagarna i Wilhelmshaven, Wilhelmshaven, Tyskland

Alexander Wirt kommer hålla ett föredrag om fördelarna med att använda Debian GNU/Linux. Några föredrag kommer delas med de femte Linuxdagarna i Chemnitz via Internet.

1-2 mars: 5:e Linuxdagarna i Chemnitz, Chemnitz, Tyskland

Debian kommer närvara med ett monter bemannad av Michael Bramer, Andreas Tille och Andreas Müller. Michael Bramer kommer även hålla ett seminarium om pakethantering i Debian samt ett föredrag om Debian Description Translation Project. Dessutom kommer Andreas Tille att hålla en presentation av Debian-Med.

Vi inbjuder alla intresserade i respektive område att delta på dessa evenemang, möta Debianutvecklare och -användare, utbyta GnuPG-fingeravtryck, diskutera olika ämnen om Debian och fri programvara, och i övrigt delta i vår pulserande miljö.