Debian-projektet deltager i flere begivenheder i Europa

24. februar 2003

Flere udstillinger og konferencer som dækker fri software og GNU/Linux finder sted indenfor det næste par dage. Debian-projektet er blevet inviteret til at deltage i dem og vi også vil gerne oplyse dig om dem.

1. marts: LinuxForum 2003, København, Danmark

Debian-projektet vil passe en stand og demonstrere Debian-distributionen for interesserede. Peter Makholm og Rune Broberg vil bemande standen. Bemærk at alle billetter er udsolgt.

1.-2. marts: 1st Wilhelmshavener Linux Information Days, Wilhelmshaven, Tyskland

Alexander Wirt vil holde et foredrag om fordelene ved at bruge Debian GNU/Linux. Nogle foredrag vil via Internet blive delt digitalt med den femte Chemnitzer Linux-Tag.

1.-2. marts: 5th Chemnitzer Linux-Tag, Chemnitz, Tyskland

Debian-projektet vil passe en stand, bemandet med Michael Bramer, Andreas Tille og Andreas Müller. Michael Bramer vil også afholde en workshop om Debians pakkehåndtering og holde et foredrag om Debians projekt til oversættelse af beskrivelser. Desuden vil Andreas Tille præsentere Debian-Med.

Vi inviterer alle interesserede i de pågældende områder til at deltage i disse begivenheder, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner vedrørende Debian og fri software, samt på anden måde deltage i vores aktive fællesskab.