Debian-projekti mukana eurooppalaisissa tapahtumissa

24. helmikuuta 2003

Useita vapaata ohjelmistoa ja GNU/Linuxia käsitteleviä näyttelyitä ja konferensseja järjestetään lähipäivien aikana. Debian-projekti on kutsuttu mukaan näihin ja haluamme tiedottaa asiasta myöskin sinulle.

1. maaliskuuta: LinuxForum 2003, Kööpenhamina, Tanska

Debian-projektilla on oma näyttelypaikka, jossa esitellään Debian-jakelua kaikille kiinnostuneille. Peter Makholm ja Rune Broberg pyörittävät osastoa.

1.-2. maaliskuuta: 1st Wilhelmshavener Linux Information Days, Wilhelmshaven, Saksa

Alexander Wirt puhuu Debian GNU/Linuxin käytön eduista. Osa tapahtuman puheista jaetaan verkon kautta 5th Chemnitzer Linux-Tag-tapahtuman kanssa.

1.-2. maaliskuuta: 5th Chemnitzer Linux-Tag, Chemnitz, Saksa

Debian-projektin osastoa pyörittävät Michael Bramer, Andreas Tille ja Andreas Müller. Michael Bramer pitää workshopin Debianin pakettihallinnasta ja puhuu Debian Description Translation-projektista. Lisäksi Andreas Tille esitelmöi Debian-Med-projektista.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet ihmiset lähialueilta mukaan tähän konferenssiin, tapaamaan Debian-kehittäjiä ja -käyttäjiä, vaihtamaan GnuPG-sormenjälkiä, keskustelemaan Debianiin ja vapaaseen ohjelmistoon liittyvistä asioista tai muuten vain osallistumaan eloisaan yhteisöömme.