Debian-projektet deltager i flere konferencer i Europa

5. oktober 2003

Fire udstillinger og konferencer som dækker fri software og GNU/Linux begynder indenfor det næste par dage.

7.-8. oktober: Opensaar, Saarbrücken, Tyskland

Marko Jung vil holde et foredrag om posttjenester under Debian GNU/Linux på denne lokale saarlandske Open Source-konferencer med fokus på samarbejde med lokale virksomheder.

8.-9. oktober: Linux Expo UK, London, Storbritannien

Debian-projektet vil være til stede med en stand på ".Org"-området i dette forum, som er åbent for alle der har med Open Source-revolutionen i Storbritannien.

11. oktober: Praktisk Linux, Gießen, Tyskland

Debian-projektet vil være til stede med en stand på denne konferencer, som organiseres af den lokale GNU/Linux-brugergruppe, hvor Alexander Schmehl vil holde et foredrag om installering af Debian og afholde en workshop vedrørende APT-værktøjer.

14.-16. oktober: Linux Kongress, Saarbrücken, Tyskland

Thomas Lange vil demonstrere opbygning af en beowulf-klynge på Linux Kongress, som er en af de ældste og mest indflydelsesrige Linux-konferencer. Fokus er meget teknisk og drejer sig om kernen og centrale systemaspekter.

Vi inviterer alle interesserede i disse områder til at deltage i konferencerne, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner vedrørende Debian og fri software, samt på anden måde deltage i vores aktive fællesskab.