Debian-projekti useissa konferensseissa Euroopassa

5. lokakuuta 2003

Neljä vapaata ohjelmistoa ja GNU/Linuxia käsittelevää näyttelyä ja konferenssia järjestetään lähipäivien aikana.

7.-8. lokakuuta: Opensaar, Saarbrücken, Saksa

Marko Jung pitää puheen sähköpostipalveluista Debian GNU/Linuxissa tässä paikallisessa Saarlandian Avoimen Lähdekoodin konferenssissa, joka keskittyy yhteistyöhön paikallisten liikeyritysten kanssa.

8.-9. lokakuuta: Linux Expo UK, Lontoo, Yhdistynyt Kuningaskunta

Debian-projekti tulee olemaan läsnä tällä foorumilla, joka on tarkoitettu kaikille Avoimen lähdekoodin vallankumoukseen sotkeutuneille Britanniassa. Debianin tiski on ".Org"-kylässä.

11. lokakuuta: Practical Linux, Gießen, Saksa

Debian-projekti tulee pitämään esittelytiskiä tässä konferenssissa, jota organisoi paikallinen GNU/Linux-käyttäjäryhmä, ja jossa Alexander Schmehl pitää puheen Debianin asentamisesta ja järjestää työpajan APT-työkaluista.

14.-16. lokakuuta: Linux Kongress, Saarbrücken, Saksa

Thomas Lange pitää esitelmän beowulf-ryppään rakentamisesta Linux Kongressissa, joka on yksi vanhimmista ja vaikuttavimmista Linux-konferensseista ylipäätään. Kiinnostuksen kohteena on erittäin tekniset asiat ja keskittyminen tapahtuu ytimeen ja keskeisiin järjestelmän piirteisiin.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet ihmiset lähialueilta mukaan näihin konferensseihin, tapaamaan Debian-kehittäjiä ja -käyttäjiä, vaihtamaan GnuPG-sormenjälkiä, keskustelemaan Debianiin ja vapaaseen ohjelmistoon liittyvistä asioista tai muuten vain osallistumaan eloisaan yhteisöömme.