Nota: El document original és més nou que aquesta traducció.

Aquest esforç de portabilitat es va abandonar ja fa temps. No s'ha actualitzat des d'octubre de 2002. La informació en aquesta pàgina és només per motius històrics.

Debian GNU/NetBSD

Debian GNU/NetBSD és un port del Sistema Operatiu Debian al nucli NetBSD. Actualment es troba en una fase inicial de desenvolupament, però ja es pot instal·lar des de zero.

Per què Debian GNU/NetBSD?

Com instal·lar-ho

Descarregueu les imatges de floppy des del link anterior. Per a portàtils, useu les imatges per a portàtils, per a la resta de màquines useu les normals. Escriviu aquestes imatges en disquets. Arrenqueu des del primer disc, se vos demanarà que canvieu de disc. Una vegada ha aparegut el sistema de menús, seguiu les instruccions que se vos presenten.

TODO

Paquets que s'han de fer

Recursos

Hi ha una llista de correu Debian GNU/*BSD. Per a entrar-hi envieu un correu a debian-bsd-request@lists.debian.org amb la paraula subscribe en el subjecte. Els arxius estan disponibles en https://lists.debian.org/debian-bsd/.


Per a contactar amb l'equip de Debian GNU/NetBSD, envieu un correu a mailto:debian-bsd@lists.debian.org. Els comentaris, preguntes o suggeriments referents al nostre lloc web en Debian també seran benvinguts/des en aquesta adreça.