Huomaa: Alkuperäinen sivu on tätä suomennosta uudempi.

Ketkä käyttävät Debiania?

Alla on esiteltynä joitain organisaatioita, jotka ovat valinneet Debianin, ja jotka ovat päättäneet lähettää lyhyen kuvauksen siitä kuinka he käyttävät Debiania ja miksi he päätyivät valintaansa. Luettelo on aakkosjärjestyksessä. Mikäli haluatte tietonne luetteloon, ohjeet löytyvät täältä.

Oppilaitokset

Yritykset

Ei-kaupalliset järjestöt

Valtiolliset laitokset


Tietojen lisäys

Mikäli haluatte yrityksenne/yhdistyksenne lisättäväksi tälle listalle, lähettäkää seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen debian-www@lists.debian.org (ethän muuta otsikkoriviä). Lisäysten tulee olla englanniksi kirjoitettuja. Mikäli ette puhu englantia, lähettäkää tiedot asianmukaiselle käännöslistalle. Huomioithan, että lähetetty viesti ohjataan julkiselle postilistalle.

  1. Järjestön nimi (muodossa osasto/laitos, järjestö/yritys, maa). Esimerkiksi: AI Lab, Massachusetts Institute of Technology, USA

    Kaikki luettelon kohdat eivät vielä ole em. muodossa, mutta ne tullaan muuttamaan jossain vaiheessa.

  2. Järjestön tyyppi (oppilaitos, ei-kaupallinen, yritys, valtion laitos)
  3. (valinnainen) Linkki kotisivulle
  4. Kappaleen tai parin pituinen kuvaus siitä, kuinka järjestönne käyttää Debiania. Mukaan olisi hyvä sisällyttää yksityiskohtia kuten palvelinten/työasemien lukumäärä, niillä käytettävä ohjelmisto (versiota ei tarvitse eritellä), ja miksi valintanne kohdistui Debianiin muiden sijasta.