Debian-projektet deltager i CeBIT og OOoCon

14. marts 2003

To udstillinger og konferencer som dækker fri software og GNU/Linux finder sted indenfor det næste par dage. Debian-projektet er blevet inviteret til at deltage i dem på forskellig vis.

12.-19. marts: CeBIT 2003, Hannover, Tyskland

På årets CeBIT, en af verdens vigtigste edb-messer, passer Debian-projektet en del af Linuxlands stand (hal 6, stand A52/182).

Et generelt Debian-møde finder sted dagligt fra 14.00 til 14.30 ved Linuxlands stand. Interesserede der deltager i CeBIT, kan kigge forbi og få en kort snak eller signere nøgler.

Frank Ronneburg vil holde et foredrag mandag den 17. marts, som dækker anvendelse af Debian GNU/Linux i forretningsverdenen.

Desuden organiserer KDE-teamet en nøglesigneringssession søndag den 16. marts, kl. 14.00 inde i Linux Park (hal 6, stand A53/068).

20.-21. marts: OpenOffice.org Conference, Hamburg, Tyskland

Dette er den første offentlige konference om OpenOffice.org. Flere kendte talere fra udviklermiljøet, europæisk politik og Open Source-bevægelsen vil deltage. Debians OpenOffice.org-team vil også deltage i konferencen og Chris Halls vil torsdag eftermiddag give en introduktion til arbejdet med at opbygge OpenOffice.org-pakker til Debian.

Vi inviterer alle interesserede i området til at deltage i en af disse konferencer, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner vedrørende Debian og fri software, samt på anden måde deltage i vores aktive fællesskab.