Debianprojektet på CeBIT och OOoCon

14 mars 2003

Två mässor och konferenser om fri programvara och GNU/Linux kommer att äga rum under de kommande dagarna. Debianprojektet har erbjudits att delta i dem på olika sätt.

12-19 mars: CeBIT 2003, Hannover, Tyskland

Vid årets CeBIT, en av årets viktigaste datormässor, kommer Debianprojektet finnas som en del av Linuxlandmontern (hall 6, monter A52/182).

Allmänna Debianmöten kommer äga rum varje dag mellan 14:00 och 14:30 i Linuxlandmontern. Intresserade CeBIT-besökare kan titta förbi för ett kort samtal eller nyckelsignering.

Frank Ronneburg kommer även hålla ett föredrag måndagen den 17 mars om att använda Debian GNU/Linux i affärsmiljöer.

Dessutom kommer KDE-gruppen att organisera en nyckelsigneringsträff på söndag den 16 mars kl. 14:00 utanför Linuxparken (hall 6, monter A53/068).

20-21 mars: OpenOffice.org Conference, Hamburg, Tyskland

Detta är den första allmänna konferensen om OpenOffice.org. Flera namnkunniga talare från utvecklarmiljön, europeisk politik och öppen källkod-rörelsen kommer att delta. Debians OpenOffice.org-grupp kommer också delta på konferensen och Chris Halls kommer ge en introduktion till det att bygga OpenOffice.org-paket för Debian torsdag eftermiddag.

Vi inbjuder alla intresserade i respektive område att delta på dessa evenemang, möta Debianutvecklare och -användare, utbyta GnuPG-fingeravtryck, diskutera olika ämnen om Debian och fri programvara, och i övrigt delta i vår pulserande miljö.