Debian-projekti CeBIT:ssä ja OOoCon:ssa

14. maaliskuuta 2003

Kaksi vapaata ohjelmistoa ja GNU/Linuxia käsitteleviä näyttelyä ja konferenssia järjestetään lähipäivien aikana. Debian-projekti on kutsuttu osallistumaan näihin eri tavoin.

12.-19. maaliskuuta: CeBIT 2003, Hannover, Saksa

Tänä vuonna CeBITissä, yhdessä maailman tärkeimmistä tietokonemessuista, Debian-projekti osallistuu Linuxland-esittelytiskin ylläpitoon (halli 6, tiski A52/182).

Yleinen Debian-tapaaminen pidetään joka päivä kello 14.00-14.30 Linuxland-tiskin luona. Kiinnostuneet CeBITiin osallistujat voivat pysähtyä siellä lyhyelle juttutauolle tai avainten allekirjoittamiseksi..

Frank Ronneburg pitää myös puheen maanantaina, 17. maaliskuuta, aiheesta Debian GNU/Linuxin käyttö bisnesympäristöissä..

Lisäksi KDE-ryhmä järjestää avainten allekirjoitustapaamisen sunnuntaina, 16. maaliskuuta, kello 14.00 Linux Parkissa (halli 6, tiski A53/068).

20.-21. maaliskuuta: OpenOffice.org Conference, Hampuri, Saksa

Tämä on ensimmäinen OpenOffice.org:iin liittyvä julkinen konferenssi. Mukana on useita korkeatasoisia puhujia kehittäjäyhteisöstä, Euroopan poliittisesta elämästä ja Open Source -liikkeestä. Debianin OpenOffice.org-ryhmä osallistuu myös tähän konferenssiin ja Chris Halls pitää esittelyn Debianin OpenOffice.org-pakettien kääntämisestä torstai-iltapäivällä.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet ihmiset lähialueilta mukaan näihin konferensseihin, tapaamaan Debian-kehittäjiä ja -käyttäjiä, vaihtamaan GnuPG-sormenjälkiä, keskustelemaan Debianiin ja vapaaseen ohjelmistoon liittyvistä asioista tai muuten vain osallistumaan eloisaan yhteisöömme.