Esdeveniments del Projecte Debian a Austràlia, USA i Alemanya

19 de gener de 2003

Diverses exposicions i conferències que tracten sobre Programari Lliure i GNU/Linux tindran lloc durant els següents dies. Se li ha ofert de participar al projecte Debian en dos d'ells i el tercer és una conferència dedicada integrament a Debian.

El 20 i 21 de gener: Debian Mini-Conf, Perth, Austràlia
Aquesta conferència es farà abans de la Linux Conference d'Austràlia i molta gent de Debian hi anirà per atendre a la mini conferència de Debian. Les xerrades donades per gent de Debian van des de temes com el manteniment de diverses màquines amb cfengine, l'ús de apt-cacher, linda i l'automatització d'instal·lacions amb FAI a l'ús d'IPv6 i Ham Radio (radioaficionats) amb Debian.
Del 22 al 24 de gener: Linuxworld Conference and Expo, Nova York, USA
El projecte Debian serà presentat a l'estand #17 del pavelló .org. Encara hi haurà més gent de Debian a l'estand #18 per atendre a l'associació Linux del Japó. Hi podreu trobar algunes màquines amb Debian/sh, incloguen HP690 i Dreamcast.
Del 23 al 26 de gener: Hamburger Computer Tage, Hamburg, Alemanya
El projecte Debian hi mantindrà una part de l'estand 244 (NMMN) i membres del projecte Debian també hi aniran per a parlar sobre el model de desenvolupament de Debian, una demostració d'instal·lació i informar quant el Programari Lliure en dispositius mòbils.

Convidem a tota la gent interessada en aquesta àrea a que assisteixi a aquestes conferències, es trobin amb desenvolupadors i usuaris de Debian, canviïn firmes digitals GnuPG, discuteixin diversos temes sobre Debian i el Programari Lliure, així com tanmateix participin a la nostra vibrant comunitat.