Debian-projekti tapahtumissa Australiassa, USAssa ja Saksassa

19. tammikuuta 2003

Seuraavina päivinä pidetään useita vapaisiin ohjelmiin ja GNU/Linuxiin liittyvää messua ja konferenssia. Debian-projektilla on mahdollisuus osallistua näistä kahteen ja toinen näistä on tarkoitettu kokonaan Debianille.

tammikuun 20.-21.: Debian Mini-Conf, Perth, Australia
Tämä konferenssi pidetään ennen Australian Linux-konferenssia ja monet debian-henkilöt ovat osallistumalla Debian-minikonferenssiin. Debian-ihmiset pitävät puheita eri aiheista kuten useiden Debian-koneiden ylläpidosta cfenginellä, apt-cacherin käytöstä ja automaattisiin asennuksiin FAI:lla, IPv6:n ja radioamatöörilaitteden käytöstä Debianissa.
tammikuun 22.-24.: Linuxworld Conference and Expo, New York, Yhdysvallat
Debian-projekti on läsnä tiskillä #17 .org-osastolla. Lisää Debian-ihmisiä on tiskillä #18 Japanin Linux-yhdistyksen mukana. Löydät muutamia Debian/sh-koneita sieltä, mukaan lukien HP690 ja Dreamcastin.
tammikuun 23.-26.: Hamburger Computer Tage, Hampuri, Saksa
Debian-projektilla on esittelytiski osana 244:jää (NMMN) ja Debian-projektin jäsenet pitävät puheita Debianin kehitysmallista sekä esittelevät ja raportoivat vapaista ohjelmista mobiililaitteissa.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet ihmiset osallistumaan tähän konferenssiin, tapaamaan Debianin kehittäjiä ja käyttäjiä, vaihtamaan GnuPG-sormenjälkiä, keskustelemaan sekalaisista aiheista liittyen Debianiin ja vapaisiin ohjelmiin sekä muutoin ottamaan osaa innostuneeseen yhteisöön.