A Debian projekt részvétele ausztráliai, Egyesült Államok-beli és németországi rendezvényeken

2003. január 19.

A következő néhány napban számos szabad szoftverrel és GNU/Linuxszal kapcsolatos kiállítást és konferenciát rendeznek. Ezek közül kettőn részt vesz a Debian projekt is, az első pedig kifejezetten a Debiannal foglalkozik.

Január 20-21.: Debian Mini-Conf, Perth, Ausztrália
Ezt a konferenciát a Linux Conference Australia előtt tartják, és sok debianos ember vesz majd részt rajta. A debianosok által tartott előadások témája a több debianos gép cfengine-nel való üzemeltetésétől az apt-cacher, a linda és az FAI segítségével történő felügyelet nélküli telepítésen keresztül az IPv6 és a Ham Radio Debiannal való használatáig terjed.
Január 22-24.: Linuxworld Conference and Expo, New York, USA
A Debian projekt a .org pavilonban, a 17-es standon fog kiállítani. A 18-as standon is debianosok lesznek, a Japán Linux Szövetségtől. Itt találhatsz Debian/sh-t futtató gépeket, beleértve a HP690-et és a Dreamcast-ot.
Január 23-26.: Hamburger Computer Tage, Hamburg, Németország
A Debian projekt a 244-es standon (NMMN) fog kiállítani és előadást is fogunk tartani a Debian fejlesztési modelljéről, illetve lesz egy bemutató a szabad szoftverek mobil eszközökön való használatáról.

Mindenkit, akit érdekel a terület, várunk a konferenciákra, találkozni a Debian fejlesztőivel, GnuPg fingerprinteket cserélni, különböző témákat megvitatni a Debianról és a szabad szoftverről és részt venni közösségünkben.