Debian-projektet deltager i begivenheder i Australien, USA og Tyskland

19. januar 2003

Flere udstillinger og konferencer som dækker fri software og GNU/Linux finder sted indenfor det næste par dage. Debian-projektet er blevet tilbudt at deltage i to af dem og den første er en konference fuldstændigt helliget Debian.

20.-21. januar: Debian Mini-Conf, Perth, Australien
Denne konference holdes før Linux Conference Australia og mange Debian-folk vil deltage i Debian-minikonferencen. Fordrag af Debian-folk vil spænde fra emner som vedligeholdelse af flere Debian-maskiner med cfengine, anvendelse af apt-cache-programmet linda og uovervågede installationer med FAI, til anvendelse af IPv6 og HAM-amatørradio med Debian.
22.-24. januar: Linuxworld Conference and Expo, New York, USA
Debian-projektet vil være til stede på standplads nummer 17 i .org-området. Der vil være endnu flere Debian-folk på stand nummer 18, Japan Linux  Association.  Nogle Debian/sh-maskiner vil være opsat der, blandt andre hp690 og Dreamcast.
23.-26. januar: Hamburger Computer Tage, Hamburg, Tyskland
Debian-projektet vil passe en del af stand nummer 244 (NMMN) og medlemmer af Debian-projektet vil også holde foredrag om Debians udviklingsmodel, demonstrere en installation og fortælle om fri software på mobile apparater.

Vi inviterer alle interesserede i de pågældende områder til at deltage i disse begivenheder, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner vedrørende Debian og fri software, samt på anden måde deltage i vores aktive fællesskab.