Huomaa: Alkuperäinen sivu on tätä suomennosta uudempi.

Kehittäjien sijainnit

Monet ihmiset ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Debian-kehittäjien sijaintitietoihin. Tämän vuoksi päätimme lisätä kehittäjätietokannan osaksi kentän, jossa kehittäjät voivat ilmoittaa sijaintitietonsa.

Alla oleva kartta on luotu xplanet-ohjelmaa käyttäen anonymisoidusta kehittäjien sijaintitietojen luettelosta.

Maailmankartta

Mikäli olet kehittäjä ja haluat lisätä sijaintitietosi tietokantaan, kirjaudu Debian-kehittäjien tietokantaan ja muokkaa tietojasi. Mikäli et tiedä kotikaupunkisi karttakoordinaatteja, niiden pitäisi löytyä jostain seuraavista paikoista:

Koordinaattien muoto on jokin seuraavista:

Decimal Degrees
Muoto on +-DDD.DDDDDDDDDDDDDDD . Tätä muotoa käyttävät xearth:in kaltaiset ohjelmat ja useat paikannuspalveluja tarjoavat www-sivustot. Yleensä tarkkuus on kuitenkin rajoitettu 4:än tai 5:teen desimaaliin.
Degrees Minutes (DGM)
Muoto on +-DDDMM.MMMMMMMMMMMMM . Tämä ei ole aritmeettinen tyyppi, vaan kahden erillisen yksikön yhdistetty muoto, asteiden ja minuuttien. Tällainen tuloste on yleinen joissakin kannettavissa GPS-laitteissa sekä NMEA-muotoisissa GPS-viesteissä.
Degrees Minutes Seconds (DGMS)
Muoto on +-DDDMMSS.SSSSSSSSSSS . Kuten DGM, tämäkään ei ole aritmeettinen tyyppi, vaan kolmen erillisen yksikön yhdistetty muoto: asteet, minuutit ja sekunnit. Tällainen tuloste on tyypillistä www-sivustoille, jotka antavat 3 arvoa jokaiselle positiolle. Jos esimerkiksi annettu sijainti on 34:50:12.24523 North, DGMS-muodossa se olisi +0345012.24523 .

Leveysasteissa (latitude) + on pohjoinen, pituusasteissa (longitude) + on itä. On tärkeää määrittää riittävästi etunollia käytettävän muodon tarkentamiseen, mikäli sijainti poikkeaa vähemmän kuin 2 astetta nollapisteestä.