Màquina Debian accessible públicament

2 de gener de 2003

Hewlett-Packard (HP) ofereix accés públic a vàries màquines que executen Debian GNU/Linux mitjançant el seu programa "Test Drive". Ofereixen un compte als autors de programari i usuaris d'avaluació per a que descobreixin més quant a Debian GNU/Linux i en especial del maquinari de HP. Estan suportades quatre arquitectures (Alpha, PA-RISC, IA-32 i IA-64). Els compiladors estan instal·lats per a que els autors de programari puguin provar si el seu programari compila per a dites plataformes.

Hewlett-Packard ofereix accés a les següents quatre arquitectures:

Intel (IA-32) ProLiant DL360 G2 1.4GHzSMP
Intel (IA-64) rx2600 Itanium II SMP
Alpha (alpha) XP1000a 1@667MHz UP
Alpha (alpha) DS20 2@500MHz SMP
PA-RISC (hppa)rp5470 1@550MHz UP

El programa "Test Drive" és un servei gratuït de HP. Té l'objectiu principal de proveir als desenvolupadors d'accés a la seva àmplia diversitat de nou maquinari, i als sistemes operatius i aplicacions de terceres parts. Quan us registreu, aconseguireu un compte a l'interpret d'ordres que podreu usar per accedir a l'àmplia diversitat de sistemes que hi ha a la xarxa "Test Drive" i triar d'entre el programari i sistemes operatius que s'executen en aquesta.

"Test Drive" us ofereix l'oportunitat d'escollir entre diferents combinacions de maquinari, sistemes operatius i programari abans de que el compreu. Per als desenvolupadors, també els ofereix una oportunitat per assegurar-se que el seu programari s'executa correctament sobre el maquinari, sistemes operatius i programari que no poden tindre disponible localment.

Més informació: testdrive.hp.com