Julkinen pääsy Debian-koneelle

2. tammikuuta 2003

Hewlett-Packard (HP) tarjoaa Test Drive-ohjelmansa kautta julkisen pääsyn useille koneille, joilla pyörii Debian GNU/Linux . Ohjelmistotuottajille ja uusille käyttäjille tarjotaan käyttäjätili kyseisille koneille, jotta he voivat tutustua paremmin Debian GNU/Linuxiin ja tiettyyn HP-laitteistoon. Tuettuja arkkitehtuureja on neljä (Alpha, PA-RISC, IA-32 ja IA-64). Koneille on asennettu kääntäjät, jotta ohjelmistokehittäjät voivat kokeilla kääntyykö heidän koodinsa kyseisillä alustoilla.

Hewlett-Packard tarjoaa pääsyn neljälle seuraavalle arkkitehtuurille:

Intel (IA-32) ProLiant DL360 G2 1.4GHzSMP
Intel (IA-64) rx2600 Itanium II SMP
Alpha (alpha) XP1000a 1@667MHz UP
Alpha (alpha) DS20 2@500MHz SMP
PA-RISC (hppa)rp5470 1@550MHz UP

Test Drive-ohjelma on HP:n ilmainen palvelu. Sen ensisijainen tarkoitus on tarjota kehittäjille pääsy uusille HP-laitteistoille joilla ajetaan erinäisiä HP:n ja kolmansien osapuolien käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia. Kun rekisteröidyt, saat ilmaisen shell-käyttäjätilin jota voit käyttää kirjautuaksesi Test Drive-verkon moninaisiin järjestelmiin ja kokeillaksesi niillä pyöriviä käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja.

Test Drive antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia laitteistokokoonpanoja, käyttöjärjestelmiä ja ohjelmistoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Kehittäjille tarjoutuu myös mahdollisuus varmistaa että heidän ohjelmistonsa toimii laitteisto-, ohjelmisto- ja käyttöjärjestelmäkokoonpanoilla joita ei ole paikallisesti saatavilla.

Lisätietoja osoitteesta: testdrive.hp.com