Σημείωση: To αυθεντικό είναι νεώτερο από την παρούσα μετάφραση.

Δωρεές

Οι δωρεές, τις οποίες διαχειρίζεται ο Επικεφαλής του Σχεδίου Debian (DPL) επιτρέπουν στο Debian να έχει μηχανήματα, και άλλο υλικό, τομείς στο Διαδίκτυο, πιστοποιητικά κρυπτογραφίας, το Συνέδριο του Debian, μικρά συνέδρια του Debian, "σπριντ" προγραμματισμού, παρουσία σε άλλες διοργανώσεις και γεγονότα και άλλα πράγματα. Ευχαριστούμε όλους τους δωρητές μας για την υποστήριξή τους στο Debian!

Η ευκολότερη μέθοδος δωρεάς προς το Debian είναι μέσω του PayPal υπέρ του Software in the Public Interest, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που διατηρεί περιουσιακά στοιχεία σε καταπίστευμα για λογαριασμό του Debian. Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά μέσω των μεθόδων που αναφέρονται παρακάτω.

Μέθοδοι δωρεών

Διάφοροι οργανισμοί διατηρούν περιουσιακά στοιχεία σε καταπίστευμα για λογαριασμό του Debian και δέχονται δωρεές εξ ονόματός του.

Οργανισμός Μέθοδοι Σημειώσεις
SPI PayPal, Click & Pledge (τακτικές δωρεές), επιταγή (σε δολάρια ΗΠΑ/Καναδά), άλλοι τρόποι ΗΠΑ, απαλλαγή φορολόγησης μη-κερδοσκοπικός
Debian France έμβασμα, PayPal Γαλλία, απαλλαγή φορολόγησης μη-κερδοσκοπικός
debian.ch έμβασμα, άλλοι τρόποι Ελβετία, μη-κερδοσκοπικός
Debian εξοπλισμός, χρόνος, άλλοι τρόποι

Software in the Public Interest

Το Software in the Public Interest, Inc. είναι ένα μη κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο που εξαιρείται από τη φορολογία με βάση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που ιδρύθηκε από ανθρώπους του Debian το 1997 για να βοηθήσει τους οργανισμούς του ελεύθερου λογισμικού/υλικού.

PayPal

Εφάπαξ και τακτικές δωρεές μπορούν να γίνουν μέσω της σελίδας του SPI στον ιστότοπο του PayPal. Για να κάνετε μια τακτική (επαναλαμβανόμενη) δωρεά, επιλέξτε το κουτί "Make This Recurring (Monthly)".

Click & Pledge

Εφάπαξ και τακτικές δωρεές μπορούν να γίνουν μέσω της σελίδας του SPI στον ιστότοπο του the Click & Pledge. Για να κάνετε μια τακτική δωρεά, επιλέξτε πόσο συχνά θέλετε να κάνετε μια δωρεά στο δεξί μέρος, και κατεβάστε τον κέρσορα μέχρι το πεδίο "Debian Project Donation", εισάγετε το ποσό που θα θέλατε να κάνετε τη δωρεά, πατήστε το στοιχείο "Add to cart" και συνεχίστε με το υπόλοιπο της διαδικασίας.

Επιταγές

Δωρεές μπορούν να γίνουν μέσω επιταγής ή χρηματικών εντολών σε δολάρια ΗΠΑ, USD και δολάρια Καναδά, CAD. Παρακαλούμε συμπληρώστε το Debian στο πεδίο "memo" και στείλτε το στο SPI στη διεύθυνση που αναφέρονται στη σελίδα δωρεές στο SPI.

Άλλοι τρόποι

Δωρεές μέσω εμβάσματος και άλλες μεθόδους είναι επίσης διαθέσιμες. Για μερικά μέρη του κόσμου ίσως είναι ευκολότερο να κάνετε μια δωρεά σε έναν από τους συνεργαζόμενους οργανισμούς του Software in the Public Interest. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα δωρεές στο SPI.

Debian France

Το Debian France Association είναι ένας οργανισμός καταχωρημένος στη Γαλλία υπό τον νόμο του 1901, πιυ ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη και την προαγωγή του Σχεδίου Debian στη Γαλλία.

Έμβασμα

Δωρεές μέσω εμβασμάτων είναι διαθέσιμες στον τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρεται στη σελίδα δωρεές στο Debian France . Αποδείξεις για τις δωρεές αυτές είναι διαθέσιμες με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση donation@france.debian.net.

PayPal

Δωρεές μπορούν να σταλούν μέσω της σελίδας Debian France PayPal. Αυτές μπορούν να κατευθυνθούν προς το Debian France ειδικά ή το Σχέδιο Debian γενικά.

debian.ch

Το debian.ch ιδρύθηκε για να αντιπροσωπεύει το Σχέδιο Debian στην Ελβετία και το Πριγκιπάτο του Λιχτνεστάιν.

Έμβασμα

Δωρεές μέσω εμβασμάτων τόσο από ελβετικές όσο και διεθνείς τράπεζες είναι διαθέσιμες στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται στον ιστότοπο του debian.ch.

Άλλοι τρόποι

Δωρεές μέσω άλλων μεθόδων μπορεί να επιτευχθούν επικοινωνώντας με τη διεύθυνση δωρεών που αναφέρεται στον ιστότοπο του debian.ch.

Debian

Το Debian μπορεί να δεχθεί άμεσες δωρεές σε εξοπλισμό αλλά όχι άλλου τύπου δωρεές αυτή τη στιγμή.

Εξοπλισμός και υπηρεσίες

Το Debian στηρίζεται επίσης στη δωρεά εξοπλισμού και υπηρεσιών από άτομα, εταιρείες, πανεπιστήμια κλπ. για να μπορεί να παραμένει συνδεδεμένο με τον κόσμο.

Αν η εταιρείας σας έχει οποιαδήποτε μηχανήματα που δεν χρησιμοποιεί ή άλλον εξοπλισμό που περισσεύει (σκληρούς δίσκους, ελεγκτές SCSI, κάρτες δικτύου, κλπ) παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να τα δωρίσετε στο Debian. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εκπροσώπηση για τις δωρεές υλικού για λεπτομέρειες.

Το Debian διατηρεί μια λίστα υλικού που έχει ανάγκη για διάφορες υπηρεσίες και ομάδες εντός του Σχεδίου.

Χρόνος

Υπάρχουν πολλο τρόποι να βοηθήσετε το Debian χρησιμοποιώντας τον προσωπικό ή εργασιακό σας χρόνο.

Άλλοι τρόποι

Το Debian δεν μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα αυτή τη στιγμή αλλά προσβλέπουμε στο να έχουμε τη δυνατότητα υποστήριξης αυτής της μεθόδου δωρεάς.

Δωρητές

Οι παρακάτω είναι λίστες οργανώεων που έχουν κάνει δωρεές εξοπλισμού ή υπηρεσιών στο Debian: